Catering

Olisiko aika pienten tai isojen juhlien?

Makukeittiö valmistaa ammattitaidolla herkulliset tarjoilut juhliisi ja voit tilata helposti palvelumme suoraan juhlapaikalle. Jotta juhlista tulisi juuri sinun näköisesi suunnitellaan juhlat ja menut aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Mikäli olet tilaa vailla, voit järjestää juhlat myös meillä.
Tiloihimme mahtuu noin 150 henkilöä ja ruoat saat tilattua suoraan keittiöstämme.

Juhlien ja tilaisuuksien lisäksi palveluihimme kuuluvat ravintolapalveluiden järjestäminen suurtapahtumiin kuten messuille tai isoihin yksityistilaisuuksiin.

maku-juhlat

Juhlat

Juhlia järjestäessä on paljon seikkoja joita tulee ottaa huomioon. Haluamme helpottaa taakkaasi ja valmistaa kanssasi ikimuistoiset juhlat.

Ravintola Makusta saat juuri näköisesi menun, tarjoilun, vuokrattua tilat tai vaikka kaikki edellä mainitut.

maku-kuppi

Menu

Juhlassa tarjoiltavat ovat tärkeässä roolissa. Pöydissä olevat herkut voivat olla juhlien järjestäjän näköiset ja juuri siinä haluamme auttaa. Ravintola Makusta saat tilattua näköisesi tarjoiltavat pöytään tilaisuudesta riippumatta.

Haluamme, että saat juhlistasi juuri näköisesi ja siksi ideoimme menun sinun kanssasi. Ruokien lisäksi Ravintola Makusta on mahdollista tilata myös tarjoilu.

maku-kattaus

Tilat

Juhlat tulossa, mutta tila uupuu?
Ravintola Makun Karjarannassa sijaitsevat tilat ovat mahdollista vuokrata käyttöön. Isommatkin juhlat onnistuvat sillä tiloihimme mahtuu noin 150 henkilöä.

Seuratalo Karhulan tilat ovat myös vuokrattavissa. Tilat ovat kahdessa kerroksessa, alakertaan mahtuu 200 henkilöä ja yläkertaan 40 henkilöä. Molemmat kerrokset ovat käytettävissä. Karhulasta löytyy iso sali, näyttämö, kabinetti, ruokatarjoilutila, pieni keittiö, vaatesäilytystilat (tarvittaessa numerolaput käytössä) sekä yläkerran parvi.

Innostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä unohtumattomat juhlat!